Astrofarm AS er en totalleverandør av IT- og kommunikasjonsløsninger, der vår viktigste oppgave er å levere en problemfri IT hverdag for våre kunder. IT systemene til en bedrift skal være effektiviserende og ikke problemskapende. Problemene overlates til oss og vi jobber etter en preventiv modell for å redusere feilkilder og overvåke systemene til enhver tid slik at vi kan være i forkant av problemene. Astrofarm skal oppleves som en samarbeidspartner på IT siden og vi skal oppleves som en rådgivende part overfor våre kunder. Vi er opptatt av at våre kunder skal ha den beste løsningen og er til enhver tid opptatt av hvilken løsning som er best for kunden.

Selv om vi jobber etter en preventiv modell for å redusere feil, er dessverre ikke IT alltid problemfritt. I slike situasjoner er det ofte mange feilkilder og tiden knapp. Det er derfor viktig at kompetente og lidenskapelige supportteknikere ikke er langt unna. Våre ansatte har lang erfaring og lever inderlig for sitt fag. Vi opererer som «single point of contact» for alle våre driftskunder, slik at alle IT relaterte henvendelser uansett kategori rettes til oss som har den fulle og hele oversikten på et system og en infrastruktur som for mange kan virke skremmende og uoversiktlig.

Astrofarm ble etablert som IT driftsselskap i 1998. Vår erfaring kommer kundene til gode. Vi er stolte av å kunne si at vi ikke har mistet en kunde siden oppstart på grunn av dårlig leveranse. Våre kunder finner du i de fleste bransjer, og strekker seg fra 3-300 ansatte. Våre fleste kunder finner du innenfor leveransen «standard IKT kontordrift», men har i tillegg spesialisert oss innenfor offshore og leveranse av ERP systemer til helsebransjen.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Nye Vakåsvei 8
1395 Hvalstad
Tlf: +47 66 77 77 07